ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έτοιμο το Καραϊσκάκη (pics)

Φροντίζουν για όλα οι «ερυθρόλευκοι»...
Ολυμπιακός: Έτοιμο το Καραϊσκάκη (pics)

Όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιακός δεν σταματά να εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις του. Τόσο το Ρέντη όσο και το Καραϊσκάκη είναι στολίδια και οι καλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν το Καραϊσκάκη να παραμένει το ομορφότερο γήπεδο στην Ελλάδα και το ίδιο έκαναν και τώρα ενόψει του αγώνα με την Μπασακσεχίρ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις εργασίες του στο γήπεδο, ανακατασκευάζοντας τα δερμάτινα καθίσματα που υπάρχουν στην κερκίδα των VIP. Τα οποία είχαν χαλάσει από τον ήλιο. Αλλά πλέον τα καθίσματα είναι σαν καινούργια και φυσικά κατακόκκινα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Με τη ριγέ φανέλα για την πρόκριση

Έτσι το Καραϊσκάκη από το 2013 μέχρι τώρα είναι το καλύτερα συντηρημένο γήπεδο της Ελλάδας. Μετά τους προβολείς πυρακτώσεως που άλλαξαν όλοι στον περιβάλλοντα χώρο με LED προβολείς, δίνοντας διπλάσιο φωτισμό και παράλληλα μείωση της ρευματοδότησης στο 50%. Έγινε και η ανακατασκευή των δερμάτινων καθισμάτων στην κερκίδα των VIP.

Φροντίζει για να… έχει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανακαινίσει όλο το Ρέντη τα τελευταία χρόνια, όπως και τους περισσότερους χώρους του Καραϊσκάκη. Αποδυτήρια, αίθουσες, τα πάντα έχουν αλλάξει. Κάτι που δείχνει και πόσο προσέχει ο Ολυμπιακός τις εγκαταστάσεις που διαθέτει.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook

Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Έτοιμο το Καραϊσκάκη (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.