Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές Ελλάδας ενημέρωσαν ότι εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ για την κυριακάτικη (12/9, 20:30) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Τι αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ματς της 1ης αγωνιστικής της Super League 1

Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές Ελλάδας ενημέρωσαν ότι εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ για την κυριακάτικη (12/9, 20:30) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Super League 1 απέναντι στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 12/9 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

 

Διαβάστε ακόμη:

Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο γυρνάει στις προπονήσεις – Δεν αμφιβάλλαμε για την αθωότητά του»

Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Πέθανε ο αστυνόμος Μάουζερ από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»