ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός- Γουλβς LIVE STREAMING

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (12/3, 22:00) τη Γουλβς στο μεγάλο ματς των «16» του Europa League. Δείτε με ζωντανή εικόνα και ήχο την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» από το κανάλι του YouTube της Cosmote TV.    Ο Μασούρας είναι στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» και όχι ο Ραντζέλοβιτς, για τον οποίο έκανε δεύτερες σκέψεις ο Πορτογάλος. Ο Ολυμπιακός...

Ολυμπιακός- Γουλβς
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (12/3, 22:00) τη Γουλβς στο μεγάλο ματς των «16» του Europa League. Δείτε με ζωντανή εικόνα και ήχο την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» από το κανάλι του YouTube της Cosmote TV.

 

Ο Μασούρας είναι στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» και όχι ο Ραντζέλοβιτς, για τον οποίο έκανε δεύτερες σκέψεις ο Πορτογάλος.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ενδεκάδα του και ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε Σα στο τέρμα, αριστερά της άμυνας Τσιμίκα, δεξιά Ομάρ. Στα στόπερ Μπα, Σεμέδο και στον χώρο του κέντρου Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιλιέρμε.

Στα εξτρέμ Βαλμπουενά, Μασούρα και μοναδικό προωθημένο Ελ Αραμπί.

Από την άλλη ο συμπατριώτης του Πέδρο Μαρτίνς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τους Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι, Ρούμπεν Νέβες, Χιμένεθ, Μπόλι, Κόαντι, Ντιόγκο Ζότα, Σαΐς, Ζοάο ΜΟυτίνιο, Βινάγκρε και Τραορέ.

Exit mobile version