ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ανάρτηση του Μαρτίνς και η πρωτιά στην Ευρώπη

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Πέδρο Μαρτίνς, έστειλε το πρώτο του μήνυμα ενόψει του ντέρμπι που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, ενώ στο παλμαρέ του πρόσθεσε μια ακόμα διάκριση στην Ευρώπη

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει ανάρτηση με νόημα, ενώ κατέγραψε και μια ευρωπαϊκή πρωτιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, το κάνει πριν από μεγάλα παιχνίδια. Να στέλνει ένα μήνυμα. Με νόημα. Κάτι που έκανε και για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Εβδομάδα αποφάσεων!

«Είναι η αρχή μιας νέας εβδομάδας και όπως πάντα το κάνουμε έχοντας τρία πράγματα στο μυαλό: Συγκέντρωση, επιμέλεια και αποφασιστικότητα. Μόνο μέσω αυτών μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε κάθε εβδομάδα. Ας πιάσουμε δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό ένα νέο δύσκολο πρόγραμμα. Με πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ευρωπαϊκή πρωτιά

Στο μεταξύ ο Πέδρο Μαρτίνς πρόσθεσε στο παλμαρέ του μια ακόμα διάκριση.

Είναι ο Πορτογάλος τεχνικός με τις περισσότερες νίκες για το 2020, από όσους συμπατριώτες του εργάζονται στο εξωτερικό.

Έχει φτάσει τις 30 νίκες, ενώ στην δεύτερη θέση είναι ο Ζοσέ Μοράις της Γεονμπούκ, που έχει 23.

Στην τρίτη θέση είναι ο Αμπέλ Φερέιρα (ΠΑΟΚ/Φλαμένγκο) με 22 νίκες. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο έχοντας 20 νίκες με την Τότεναμ. Τις ίδιες έχει και ο Λουίς Κάστρο με την Σαχτάρ.

Exit mobile version