ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τον Άρη – Εκτός ο Βαλμπουενά

Διαβάστε την αποστολή με την οποία ο Ολυμπιακός θα πάει στο ματς με τον Άρη

Ολυμπιακός: Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Άρη
Ολυμπιακός: Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Άρη
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (12/12, 19:30, Novasports Prime και LIVE από το sportime.gr) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο (11/12) την προετοιμασία τους για το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Μοναδικός απών λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα θα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος θα μείνει για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός αποστολής, ενώ σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκαν οι Καρμπόβνικ και Σεμέδο. 

Από την άλλη, ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού και μάλιστα αναμένεται να τοποθετηθεί και στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός – Τα πλάνα της ενδεκάδας

Ελάχιστες διαφοροποιήσεις σε επίπεδο προσώπων συγκριτικά με το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Αντβέρπ θα έχουν οι Πειραιώτες. Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναμένεται να πάρει τη θέση ενός εκ των Ονιεκούρου / Λόπες, ενώ και ο Γιώργος Μασούρας θα παίξει βασικός.

Από εκεί και πέρα, ο Μαντί Καμαρά μαζί με τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη παλέυουν για δύο θέσεις στον άξονα.

Επίσης, ο Αγκιμπού Καμαρά θα παίξει από το πρώτο λεπτό κόντρα στον Άρη, ενώ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα αντικαταστήσει τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη, ο Άρης θα κατέβει στο Φάληρο με τις απουσίες των Σούντγκρεν και Καμαρά. Ωστόσο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρίσκεται ο Κουέστα.

Αναλυτικά η αποστολή των κιτρίνων: Κουέστα, Ντένις, Μπρούνο Γκάμα, Μ. Γκαρσία, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Λέισμαν, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίινι, Εντιαγέ, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Κριστιάν Λόπεθ, Λουμόρ, Τζέγκο, Δεληζήσης, Μάνος.

Exit mobile version