Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τον Λοντίγκιν, ενώ σίγουροι θεωρούνται οι Ζιλ Ντίας, Σολδάνο με τον Ανδρούτσο να παίζει δεξί μπακ

Ο Ολυμπιακός δίνει την Τετάρτη τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου με την Λαμία. Σε ένα ματς όπου ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει εκπλήξεις.

Κάτι που φαίνεται και από την αποστολή που έκανε γνωστή. Ωστόσο ακόμα κι έτσι υπάρχουν μία – δύο παρουσίες στην ενδεκάδα, που δεν ίσως να μην ήταν αναμενόμενες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τον Γιούρι Λοντίγκιν κάτω από τα γκολπόστ. Κάτι που σημαίνει πως θα κάνει το ντεμπούτο του. Επίσης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το σύστημα 4-4-2, όπως έκανε και στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ετσι ο Φράνκο Σολδάνο θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αρχικό σχήμα, παίζοντας δίδυμο με τον Αχμέντ Χασάν. Κάτι πολύ ενδιαφέρον για το πως θα λειτουργήσει.

Πρώτη παρουσία σε ενδεκάδα και για τον Ζιλ Ντίας, που θα παίξει στο αριστερό άκρο, με τον Μασούρα να είναι στο δεξί. Παράλληλα, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ανδρούτσος θα αγωνιστεί σαν δεξί μπακ.

Έτσι με βάση την δοκιμή που έγινε στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός είναι πιθανόν να αγωνιστεί με τους: Λοντίγκιν, Ανδρούτσο, Μιράντα, Μεριά, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μασούρα, Ζιλ Ντίας, Σολδάνο, Χασάν.

Ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει στη Λαμία τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, που είναι και ένας από τους ρεαλιστικούς στόχους για την κατάκτηση εγχώριου τίτλου.