Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου...

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μαζεμένες επίσημες ανακοινώσεις ανανεώσεων συμβολαίων.

Όπως είχε γράψει και το Sportime από τη στιγμή που τελείωσαν τα περισσότερα θέματα των συμβολαίων, η επόμενη προτεραιότητα που είχε ο Ολυμπιακός ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξαρχής ήθελαν να κρατήσουν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και τον επόμενο χρόνο. Από τις πρώτες συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές υπήρξε καλό κλίμα για συμφωνία ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη και ο Βαλμπουενά από την πλευρά του είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα και τον σύλλογο. Έτσι είχαν από την αρχή βρει, σχεδόν, τη «χρυσή» τομή.

Έχουν δώσει τα χέρια η ομάδα του Πειραιά με τον Βαλμπουενά για συμβόλαιο ενός ακόμη έτους. Κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους».

Παρά το γεγονός πως πλησιάζει στα 37 του χρόνια ο Βαλμπουενά, δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει να δίνει στην ομάδα ουσιαστική βοήθεια. Για αυτό και από την πλευρά του ο σύλλογος θέλει να τον κρατήσει και για την επόμενη σεζόν. Όπως και ο παίκτης θέλει να μείνει από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό καλύπτει όλες τις φιλοδοξίες που έχει και να αγωνίζεται και στο Champions League!

Πλέον τα τυπικά έχουν μείνει για την ανανέωση συμβολαίου του για έναν χρόνο. Η συμφωνία έχει επέλθει και αυτό που μένει είναι η υπογραφή και η επίσημη ανακοίνωση.

Μαρτίνς: 150 παιχνίδια, με 102 νίκες, ένα νταμπλ και μεγάλες προκρίσεις