ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Και ξαφνικά πρόβλημα με τους κεντρικούς χαφ του Ολυμπιακού – Πάει για μία ακόμα μεταγραφή

Τα δύο βασικά εξαροκτάρια του Ολυμπιακού δεν θα είναι στην προετοιμασία.
Ολυμπιακός: Και ξαφνικά πρόβλημα με τους κεντρικούς χαφ του Ολυμπιακού – Πάει για μία ακόμα μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη του Στάμενιτς έδειχνε πιο γεμάτος από… ποτέ στις θέσεις των κεντρικών χαφ.

Όμως οι Ολυμπιακοί αγώνας κάνουν τη ζωή του Ολυμπιακού… δύσκολη.

Μετά τον Έσε, ο οποίος θα δώσει τον παρόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την Αργεντινή και ο Στάμεντις κλήθηκε στην Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα ποδοσφαίρου της Νέας Ζηλανδίας.

Έτσι, τα δύο βασικά εξαροκτάρια του Ολυμπιακού δεν θα είναι στην προετοιμασία.

Την ίδια ώρα ο Ιμπόρα δεν έχει ακόμα πει τον «ναι» για συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου με τον Ολυμπιακό και ο Όρτα έχει… κολλήσει στην Μπράγκα, η οποία θέλει ακατέβατα έξι εκατομμύρια για να τον δώσει στον Ολυμπιακό (σ.σ. όση είναι δηλαδή η οψιόν του παίκτη).

Με αυτά και με τα άλλα στον Ολυμπιακό σκέφτονται να τρέξουν την μεταγραφή του Ντάνι Γκαρθία, όμως το πρόβλημα σε αυτή τη μεταγραφική κίνηση είναι πως ο παίκτης θέλει να έρθει αλλά με τα λεφτά του Ιμπόρα, που ο Ολυμπιακός με Στάμενιτς, Ιμπόρα (σ.σ. αν μείνει), Τσικίνιο και Όρτα δεν μπορεί να τα δώσει για έναν ακόμα παίκτη που παίζεις στις ίδιες, πάνω κάτω, θέσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Ισραηλινός που χωρίς να το καταλάβει κανείς ανέλαβε τα οικονομικά στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Τελειώνει μεταγραφή στόπερ με το ΟΚ του… Πέδρο Μαρτίνς – Τι είπε στον Καρεμπέ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Και ξαφνικά πρόβλημα με τους κεντρικούς χαφ του Ολυμπιακού – Πάει για μία ακόμα μεταγραφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.