ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κύκλωσε το όνομα του Ουές…

Οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν τον 22χρονο δεξιοπόδαρο μπακ του ΟΦΗ. Έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών, έχει κάνει καλό πρωτάθλημα και τον έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες από το ελληνικό πρωτάθλημα...

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Δημήτρης Μαργωμένος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ έχει ως βασικό στο δεξί άκρο της άμυνάς του τον Αμπντούλ Ουές, τον είχε αντίπαλο και ο Ολυμπιακός στην Κρήτη.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής τα έχει πάει καλά μέχρι τώρα και έχει κάνει ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως είναι ο Ολυμπιακός, να τον κοιτούν για το μέλλον.

Και στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» δεν τα πήγε άσχημα ο Ελληνας μπακ, έχει καταγωγή από τη Συρία, και το όνομά του έχει κυκλωθεί από τους Πειραιώτες.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα τον έχει σε στενή παρακολούθησε και αναλόγως με την εξέλιξή του θα κινηθούν και οι «ερυθρόλευκοι». Αυτή τη στιγμή είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι πειραιώτες από το πρωτάθλημα της Super League 1.

Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός κοιτάει παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Και όποτε βλέπουν ότι κάτι τους αρέσει κάνουν και την απαραίτητη κίνηση για να το αποκτήσουν.

Άλλωστε σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι να τονίζουν συνεχώς το ελληνικό στοιχείο της ομάδας και ο Ουές μέχρι τώρα τα έχει πάει καλά στο πρωτάθλημα…

Exit mobile version