ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Νέφτσι Μπακού στον Β΄ Προκριματικό

Διαβάστε για την αντίπαλο των Πειραιωτών, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντινάμο Τιφλίδας.

Ολυμπιακός: Με Νέφτσι Μπακού στον Β΄ Προκριματικό του Champions League
Εισιτήρια για Μπακού θα βγάλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος τελικά στον Β' Προκριματικό Γύρο του Champions League θα βρει απέναντί του την Νέφτσι και όχι την Ντινάμο Τιφλίδας.
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εισιτήρια για Μπακού θα βγάλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος τελικά στον Β’ Προκριματικό Γύρο του Champions League θα βρει απέναντί του την Νέφτσι και όχι την Ντινάμο Τιφλίδας.

Την ίδια ώρα που η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικρατούσε του Άρη με 3-0, στην πρόβα τζενεράλε για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, η Νέφτσι Μπακού περνούσε δύσκολα απέναντι στην Ντινάμο Τιφλίδας.

Οι Αζέροι, παρότι είχαν φύγει με το διπλό από τη Γεωργία, είδαν τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 1-0 και για λίγα λεπτά να διατηρούν σκορ παράτασης.

Ωστόσο το γκολ του Ραντίν στο 51ο λεπτό, δεν βοήθησε την Ντινάμο, η οποία κατέρρευσε μέσα σε 10 λεπτά. Ο Μακμούντοφ με πέναλτι στο 58’ και ο Αλασκάροφ στο 68’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο παιχνίδι και έτσι η Νέφτσι κλείδωσε την πρόκριση (2-1). Το κλαμπ του Αζερμπαϊτζάν πέρασε με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-2 και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το πρώτο ματς του Β΄ Προκριματικού Γύρου του Champions League, την προσεχή Τετάρτη (21/7, 22:00).

Νέφτσι: Μαμαντόφ, Τσελίκ, Εμποτζί, Στάνκοβιτς, Μακμούντοφ, Κανέ, Μπουγκρίνε, Λαβάλ, Κολί, Αλασκάροφ.

Ντιναμό Τιφλίδας: Κβασκβάτζε, Σπορκσλέντε, Κβανταγκλάνι, Παπάβα, Γκμπενόν, Καραμπάτζε, Ραντίν, Καρντάβα, Κούτσια, Μάρουσιτς, Γκαμπεντάβα.

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακός – Άρης: Άνοιξε το σκορ ο Καμαρά, γκολάρα ο Εμβιλά (vids)

PSV Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 1-0: Ήττα με… χρήσιμα συμπεράσματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Survivor: Η προσευχή του Ντάνου στην Παναγία με την ξεχωριστή σημασία

Exit mobile version