ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές 15/6: Η άρνηση Βερμάλεν και η επιστροφή

Η πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Βέλγο...

Ολυμπιακός μεταγραφές 15/6
Ολυμπιακός μεταγραφές 15/6
Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός μεταγραφές 15/6: Ο Τόμας Βερμάλεν είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας. Μία περίπτωση όχι και τόσο εύκολη, αλλά ούτε και ακατόρθωτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τον 34χρονο άσο. Η Μπαρτσελόνα τον άφησε ελεύθερο και με βάση τον Ερνέστο Βαλβέρδε, του άνοιξε τον δρόμο προς τον Πειραιά. Βέβαια ο Βερμάλεν έχει περάσει πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς. Και είναι ένα ζήτημα το πως θα είναι στη συνέχεια.

Φυσικά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ίδια ένταση με τα πιο μεγάλα. Παράλληλα και ο ρυθμός δεν είναι ίδιος. Φυσικά και ο ίδιος ο Βερμάλεν δηλώνει πεισμωμένος κι έτοιμος να δώσει «απαντήσεις» πως αντέχει να παίξει μπάλα σε καλό επίπεδο.

Ολυμπιακός μεταγραφές 15/6: Είπε «όχι», αλλά έχει και συνέχεια…

Με βάση τις πληροφορίες που έρχονται από το Βέλγιο, ο Ολυμπιακός πρότεινε συμβόλαιο 2 ετών στον 34χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ωστόσο δεν βρέθηκε το κοινό σημείο επαφής στο οικονομικό. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται αρχικά να έδιναν ένα ποσό που έφτανε το 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Πάνω εκεί ήρθε η πρώτη άρνηση από την πλευρά του Βερμάλεν.

Ωστόσο οι Πειραιώτες δεν το έχουν βάλει κάτω. Παραμένει σε συζητήσεις με την πλευρά του διεθνή Βέλγου και διεμήνυσαν πως θα κάνουν νέα βελτιωμένη προσφορά. Γι’ αυτό και γίνεται λόγος πως σύντομα θα υπάρξουν θετικά νέα. Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν έχουν και μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κομμάτι.

Στο Βέλγιο επιμένουν πως ο Ολυμπιακός και ο Βερμάλεν θα καταφέρουν να βρουν την χρυσή τομή, μέσα στις επόμενες ημέρες. Βέβαια το επόμενο στάδιο θα έχει να κάνει με τις ιατρικές του εξετάσεις. Στις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση είναι το σώμα του Βερμάλεν. Και δεν έχει να κάνει με τους τραυματισμούς που έχει περάσει, αφού αυτοί είναι γνωστοί.

Αλλά με το κατά πόσο θα μπορέσει να αντεπεξέλθει με το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης. Τι σίγουρο είναι πως ο Βέλγος άσος έχει αρνηθεί την πρόταση της Άντερλεχτ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Και στην παρούσα φάση η μόνη πρόταση που έχει είναι από τον Ολυμπιακό.

Exit mobile version