ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές 3/7: Ο «δύσκολος» Γιορέντε

Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα για τη μεταγραφή του επιθετικού

Ολυμπιακός μεταγραφές 3/7: Ο «δύσκολος» Γιορέντε
Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός μεταγραφές 3/7: Οι δυνατές μεταγραφικές περιπτώσεις, έχουν και μεγάλες δυσκολίες. Και από την στιγμή που ο Ολυμπιακός ανέβασε ψηλά τον πήχη, βρίσκει και πολλά εμπόδια.

Οι Πειραιώτες θέλουν κάτι δυνατό για τη γραμμή κρούσης. Έναν επιθετικό που σίγουρα θα βοηθήσει στο γκολ. Δοκιμασμένη λύση, αλλά και όνομα που θα κάνει ένα ακόμα κλικ, μετά από αυτό του Ματιέ Βαλμπουενά.

Στην Αγγλία επιμένουν πως ο Ισλάμ Σλιμανί είναι ανάμεσα στους παίκτες που βρίσκονται ψηλά. Βέβαια, ο 31χρονος επιθετικός δεν έδειξε να προσελκύεται από την προοπτική της Ελλάδας. Γιατί πληροφορίες αναφέρουν πως του έχει γίνει ήδη πρόταση.

Η Λέστερ, στην οποία ανήκει, δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει, εκ νέου, με τη μορφή του δανεισμού. Τη σεζόν που τελείωσε ο Σλιμανί αγωνίστηκε δανεικός στη Φενέρμπαχτσε.

Δεν κατάφερε να δείξει πολλά, ενώ αντιμετώπισε κι έναν τραυματισμό που τον πήγε πίσω. Το σίγουρο είναι πως η πρόταση του Ολυμπιακού, είναι πάντα στο τραπέζι. Παράλληλα, κουβέντα γίνεται και για τον Φερνάντο Γιορέντε.

Τον 34χρονο Ισπανό επιθετικό, που είναι ελεύθερος από την Τότεναμ, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του. Κι αυτή είναι μια δύσκολη περίπτωση, αλλά το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια μεγαλύτερη προτίμηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός μεταγραφές 3/7:  Μάλιστα υπήρξε συζήτηση με την πλευρά του για να μάθουν τις προθέσεις που υπάρχουν. Σίγουρα το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προσελκύσει παίκτες μεγάλου βεληνεκούς. Ακόμα και σε τέτοια ηλικία.

Αλλά ο Ολυμπιακός έχει το δικό του μέγεθος, ενώ φέτος προχώρησε και στη μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά. Που αποτελεί ένα δέλεαρ. Στο μεταξύ η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ δεν έχει κλείσει οριστικά.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει κάνει γνωστό πως αποσύρεται από το θέμα με τον Σουηδό επιθετικό, αλλά πάντα υπάρχει ανοιχτό παράθυρο. Ο 33χρονος άσος έχει πολλούς θαυμαστές στον Πειραιά.

Είναι σίγουρο. Οπως σίγουρο είναι πως υπήρξε κόλλημα με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αφού ο Ολυμπιακός προσφέρει σίγουρα δύο και με υπό προϋποθέσεις ένα τρίτο.

Με την πλευρά του Μπεργκ να θέλει τρία χρόνια συμβόλαιο. Βέβαια τον τρίτο χρόνο που ζητάει, θα βρίσκεται στο 35ο έτος της ηλικίας του. Και είναι ένα θέμα αναφορικά με τις υψηλές αμοιβές που ζητάει.

Exit mobile version