ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Ο Μαρινάκης κυνηγάει 10.000.000 ευρώ για Σεμέδο»

Ένας από τους παίκτες που μπορεί να αποχαιρετήσει ο Ολυμπιακός, είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την πρόκριση της ομάδας στου ομίλους του Champions League. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Μπενφίκα, η οποία συνεχίζει να τον διεκδικεί. Όπως αναφέρει μάλιστα η A Bola, ο παίκτης παραμένει στο στόχαστρο των «αετών», ενώ...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένας από τους παίκτες που μπορεί να αποχαιρετήσει ο Ολυμπιακός, είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την πρόκριση της ομάδας στου ομίλους του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Μπενφίκα, η οποία συνεχίζει να τον διεκδικεί.

Όπως αναφέρει μάλιστα η A Bola, ο παίκτης παραμένει στο στόχαστρο των «αετών», ενώ παράλληλα τονίζονται και οι απαιτήσεις του πρωταθλητής Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Με τόσα φεύγει ο Σεμέδο

«Είναι γνωστό ότι δεν θα είναι εύκολο να πειστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, να δώσει τον παίκτη για λογικά ποσά: Κυνηγά τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ.

Έπειτα από μέρες/εβδομάδες δύσκολων διαπραγματεύσεων, η Μπενφίκα έχει φρέσκα λεφτά, μεγάλη θέληση, αλλά λίγο χρόνο, έτσι πρέπει να επανέλθει ξανά σε μία διαδικασία που πρέπει να κλείσει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Ο Σεμέδο ενθουσιάζει τον Ζέσους και είναι Πορτογάλος. Η ομάδα μόλις έχασε έναν Πορτογάλο και η παρουσία ξένων είναι ανησυχητική», αναφέρει η A Bola.

Exit mobile version