ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Ομάρ: «7 εκατομμύρια από Κρίσταλ Πάλας»

Η «dailymail» σε ρεπορτάζ της γράφει για πρόταση των Άγγλων στον Ολυμπιακό...

Ολυμπιακός - Ομάρ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός – Ομάρ: Ένα από τα ονόματα που «παίζει» αρκετά αυτές τις ημέρες από τον Ολυμπιακό, είναι αυτό του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ πανηγύρισε με τους «ερυθρόλευκους» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Το όνομά του όμως παίζει σε δημοσιεύματα του εξωτερικού για ενδιαφέρον ομάδων της Ευρώπης. Κάτι το οποίο είναι και λογικό από τη στιγμή που ο παίκτης έκανε καλή σεζόν πέρσι και δείχνει σε καλή κατάσταση.

Έτσι η «dailymail» σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Νορβηγό!

Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ γράφει πως η Κρίσταλ Πάλας είναι διατεθειμένη να δώσει 7 εκατομμύριο λίρες για την απόκτησή του.

Στόχος της Κρίσταλ Πάλας είναι να καλύψει το κενό του Άαρον Γουάν-Μπισάκα, ο οποίος έφυγε για τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ψηλά στη λίστα του προπονητή Ρόι Χότσον.

Έχοντας ξεχωρίσει τον παίκτη από τους αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Η αλήθεια είναι πως ο Ομάρ είναι ένα από τα γερά χαρτιά του Ολυμπιακού, αφού μέσω των «ερυθρόλευκων» ο παίκτης έχει φτιάξει ένα καλό όνομα. Επίσης έχει αγωνιστεί ξανά στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Χαλ, αλλά και παλαιότερα στη Μάνστεστερ Σίτι. Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο γνωρίζει καλά ο ίδιος, ενώ στην Κρίσταλ Πάλας υπάρχει και ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ολυμπιακός – Ομάρ

Exit mobile version