ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάει για μεγάλη έκπληξη στο παιχνίδι με τους Ούγγρους – Αφήνει εκτός παίκτη βασικότατο και άλλον έναν;

Για να δούμε θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ;

Ολυμπιακός: Πάει για μεγάλη έκπληξη στο παιχνίδι με τους Ούγγρους - Αφήνει εκτός παίκτη βασικότατο και άλλον έναν;
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός: Πάει για μεγάλη έκπληξη στο παιχνίδι με τους Ούγγρους ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, με τον Βάσκο να αφήνει εκτός βασικής ενδεκάδα παίκτη που μέχρι σήμερα ήταν βασικότατος και άλλον έναν που ήρθε με κανονική μεταγραφή τον Ιανουάριο και βγάζει μάτια;

Μπορεί μέχρι πριν λίγη ώρα το ρεπορτάζ να ήθελε τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται το βράδυ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στην ουγγρική Φερεντσβάρος, με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στο παιχνιδι του προηγούμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ, εκτός του Μπιανκόνε που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, όμως ο Κώστας Νικολακόπουλος έριξε… βόμβα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον έγκυρο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Καρβάλιο – Αλεξανδρόπουλο και Εσε στα χαφ, με τον Φορτούνη δεξιά και αριστερά τον Ποντένσε. Μένουν εκτός δηλαδή, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡFM 94.6, οι Μασούρας και Τσικίνιο.

Προσέξτε, μιλάμε για δύο παίκτες που ο ένας ήταν βασικότατος με όλους τους προπονητές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια ενώ ο άλλος βγάζει… μάτια στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες.

Για να δούμε θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ;

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Κάνει και ο Μεντιλίμπαρ ότι και ο Μαρτίνεθ

Τάκης Τσουκαλάς: «Όχι Μπακασέτας, Μπακαπέφτας!» – Η αναφορά σε Γκιγιέρμε (vid)

Exit mobile version