ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάει για ντόμινο στα στόπερ

Οι Πειραιώτες ετοιμάζουν λύσεις για το κέντρο της άμυνας με τον Μπεναλουάν της Νότιγχαμ να είναι μία απ' αυτές...

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός: Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήρθε για να γίνει ηγέτης στο κέντρο της άμυνας, έχοντας μπει ήδη στον ρόλο του και μάλιστα με εξαιρετικές προοπτικές. Ωστόσο μετά από αυτόν δεν αποκλείεται να υπάρξει ντόμινο αναφορικά με τα στόπερ.

Ο Γιασίν Μεριά, με τις πολύ καλές εμφανίσεις στο Κόπα Αφρικα προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Μάλιστα η Νάπολι φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό που έφτασε τα 4 εκατ. ευρώ. Με βάση τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία ο Ολυμπιακός ανταπάντησε πως θα μπει σε συζητήσεις με ποσό από τα 7 εκατ. ευρώ και πάνω.

Παράλληλα το όνομα του διεθνή Τυνήσιου άσου ακούγεται έντονα στην Γαλλία, με αρκετές να είναι οι ομάδες που τον έχουν βάλει στο ραντάρ τους.

Ο Μεριά είναι από χθες στο Ρέντη, αλλά δεν έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης. Έδειξε να έχει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι, που προέρχονται από κάποιο μικροτραυματισμό που αποκόμισε στο Κόπα Αφρικα. Για σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό.

Ο Μεριά δηλώθηκε στην λίστα για να είναι διαθέσιμος στον επαναληπτικό με την Πλζεν. Στο Κόπα Αφρικα συμμετείχε και ο Παπ Αμπού Σισέ, που από εβδομάδα θα είναι στο Ρέντη για προπονήσεις.

Ο Σενεγαλέζος δεν είχε λεπτά συμμετοχής με την Εθνική, που έφτασε έως τον μεγάλο τελικό. Αυτό δεν αλλάζει κάτι καθώς έχει μπει στον βιτρίνα για πώληση το φετινό καλοκαίρι.

Η Βέρντερ Βρέμης τον έχει παρακολουθήσει πολλές φορές και όπως έλεγαν και χθες στην Γερμανία, αναμενόταν να καταθέσει επίσημη πρόταση έως το τέλος της εβδομάδας. Αυτή δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 11 εκατ. ευρώ, αλλά με διάθεση να ανέβει.

Ωστόσο στην Αγγλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την Γουλβς. Πως είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 18 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Η συγκεκριμένη ομάδα «ελέγχεται» από τον Ζόρζε Μέντες, τον μάνατζερ με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συνεργασία, από το περσινό καλοκαίρι. Τα συγκεκριμένα θέματα έχουν κάνει τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζουν λύσεις για την απόκτηση στόπερ.

Τα σενάρια θέλουν τον Γιόχαν Μπεναλουάν, όπως έχει αναφέρει το Sportime, να είναι ψηλά στη λίστα. Ο 32χρονος Γάλλοτυνήσιος ανήκει στη Νότιγχαμ και φέρεται να έχει ενημερωθεί για την προοπτική στον Ολυμπιακό.

Exit mobile version