ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες των Μαρτίνς, Αναστασίου

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο από τα δυο ματς σε 5 ημέρες κόντρα στον Παναιτωλικό με τις ενδεκάδες των δύο ομάδων να έχουν το ενδιαφέρον τους.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Πέδρο Μαρτίνς, Γιάννης Αναστασίου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Πέδρο Μαρτίνς, Γιάννης Αναστασίου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Πέδρο Μαρτίνς, Γιάννης Αναστασίου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Ειδικά η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League. Κόντρα στον Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου που έχει ανεβάσει στροφές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέφει στο 4-2-3-1, αφήνοντας το 3-4-3 (δεν τράβηξε) έχοντας πλέον γεμίσει και το οπλοστάσιο του.

Έτσι ο Ολυμπιακός ξεκινάει με τους: Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά. Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί.

Σε μια πρώτη ανάγνωση έχουμε την επανεμφάνιση του Γκάρι Ροντρίγκες. Αποκτήθηκε από την αγορά των ελεύθερων τον Σεπτέμβριο. Ο Μαρτίνς περιμένει πολλά τον διεθνή εξτρέμ. Ωστόσο κάτι οι μυϊκοί του τραυματισμοί, κάτι το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τον άφησαν εκτός από πολλά παιχνίδια.

Το άλλο αξιοπρόσεκτο είναι η χρησιμοποίηση από την αρχή του Ματιέ Βαλμπουενά. Μπαίνει στο ροτέισον, καθώς δεν υπολογίζεται ο Ρόνι Λόπες, ενώ δεν επιλέχθηκε για την 20άδα ο Ονιεκούρου. Για την ακρίβεια έμεινε εκτός γιατί ο Μαρτίνς επέλεξε στην 5άδα των ξένων που μπορεί να χρησιμοποιεί, τους Αγκιμπού Καμαρά, Τικίνιο, Μπα, Φαντιγκά, Κανέ.

Ο Παναιτωλικός, που θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη και την Τετάρτη για το κύπελλο, ξεκινάει με τους: Ανέστη, Λούι, Βργκοτς, Αντούνες, Περέιρα, Φλόρες, Τσιγγάρα, Μάρτενσον, Ντουάρτε, Μόρσει, Βέργο.

Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποιεί τον σχηματισμό 4-3-3. Αφήνοντας στον πάγκο τους Καρέλη, Μπαρμπόσα που τελευταία είναι σε φόρμα.

Exit mobile version