ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κεκλεισμένων το ντέρμπι των μικρών

Η ομάδα Κ19 των «ερυθρόλευκων» θα δώσει το ματς στο Ρέντη, που όμως είναι κλειστό για τον κόσμο, όπως έχει ενημερώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά τα επεισόδια στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Δεν είναι μόνο το ντέρμπι των μεγάλων, αλλά και αυτό των μικρών. Το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς παρουσία κόσμου στην εξέδρα.

Πιο συγκεκριμένα το ντέρμπι των ομάδων Κ19 του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 14:00, στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη.

Το οποίο κι έχει κλείσει για τον κόσμο, μετά από απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μια απόφαση που πάρθηκε μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, για την UEFA Youth League.

Διαβάστε επίσης – Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι από το ΕΣΚΑΝ πριν από το ντέρμπι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν ξεκινήσει μια σειρά από έργα. Προκειμένω να αυξήσουν την ασφάλεια στο προπονητικό κέντρο.

Μέχρι να τελειώσουν αυτά, κανείς δεν θα μπορεί να παρακολουθεί τα ματς των μικρών ομάδων της Ακαδημίας, όπως γίνονταν στο παρελθόν.

Για τον λόγο αυτό το ντέρμπι Κ19 Ολυμπιακός – ΠΑΟκ θα διεξαχθεί με την παρουσία μόνο μελών της αποστολής και των δύο ομάδων. Όπως φυσικά και δημοσιογράφων, που θα έχουν ανάλογες διαπιστεύσεις.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version