Ολυμπιακός

Ο Δημήτρης Μαργωμένος σχολιάζει την παρουσία του Θανάση Ανδρούτσου στο ματς Κυπέλλου που είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό...

Απέναντι στον Παναιτωλικό στο ματς που είχε ο Ολυμπιακός, ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε μία ομάδα που δεν είχε παίξει ποτέ ξανά μαζί.

Παρόλα αυτά όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να δείξει πράγματα και να πάρει και ένα καλό σκορ πρόκρισης με το υπέρ του 3-0 μέσα στο Αγρίνιο. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί αρκετές φορές. Είναι λίγες οι φορές που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αγωνιστεί με δεύτερη ομάδα και έχουν καταφέρει να βγάλουν κάτι μέσα στο γήπεδο. Συνηθίζει ο Πέδρο Μαρτίνς να κάνει πολλές αλλαγές ιδιαίτερα στα πρώτα ματς του Κυπέλλου αλλά η εικόνα, συνήθως, δεν ήταν η επιθυμητή.

Παρά τις πολλές αλλαγές δεν ήταν ομάδα που ψαχνόταν στο γήπεδο, το αντίθετο μάλιστα. Έβγαλε φάσεις, τις οποίες με τους βασικούς του ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες πριν στο Αγρίνιο δεν είχε καταφέρει να βγάλει.

Βέβαια αυτό οφείλεται στη φρεσκάδα που είχε η ενδεκάδα, γιατί η ποιότητα της βασικής ενδεκάδας είναι δεδομένη.

Εκεί όμως που θα ήθελα να σταθώ αρκετά από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, είναι ο Θανάση Ανδρούτσος. Αυτό γιατί είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει τη θέση που ενδεχομένως θα ήθελε στον Ολυμπιακό, άκουσε να του λένε να βρει ομάδα γιατί δεν υπολογίζεται και τελικά τα έφεραν έτσι τα πράγματα και δεν έφυγε. Εμεινε, δούλεψε και μάλιστα όσες φορές του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς την ευκαιρία, την άρπαξε.

Το έδειξε και στο Αγρίνιο, εκεί όπου αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και τα πήγε μια χαρά. Μία θέση η οποία δεν είναι η φυσική του, αλλά από την άλλη έχει καταφέρει να ανταποκριθεί μια χαρά.

Είναι ένας παίκτης παράδειγμα για τους ποδοσφαιριστές που συνηθίζουν να τα παρατούν εύκολα. Ο ίδιος δεν το έκανε και για αυτό έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ αρχικά ήταν εκτός πλάνων…

ΥΓ: Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, θα γραφτούν στο επόμενο άρθρο…

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης θυμίζει τα… παλιά! (vids)

Μοίρασε μπράβο ο Μαρτίνς