ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Ματς «τελικός» για τους «Ερυθρόλευκους»

O Ολυμπιακός παίζει τον πρώτο του αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να βάλει ισχυρές βασεις για να μπει στους ομίλους του Europa League

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ψάχνει ένα ιδανικό σκορ για την πρόκριση.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ψάχνει ένα ιδανικό σκορ για την πρόκριση.

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Οι «Ερυθρόλευκοι» μετά τον αποκλεισμό τους από την Λουντογκόρετς στα προκριματικά του Champions League, θέλουν απέναντι στην ομάδα από την Σλοβακία, ένα αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που θα τους δίνει δυνατό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς.

Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν για την έκπληξη. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του, με κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον σύλλογο της Βουλγαρίας.

Έτσι οι Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Ονιεκούρου, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, αναμένεται να ξεκινήσουν τον αγώνα.

Οι Βατσλίκ, Ονιεκούρου λογικά θα πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους. Ο Νιγηριανός αναμένεται να αγωνιστεί στα αριστερά, με τον Μασούρα να πηγαίνει στα δεξιά.

Από εκεί και πέρα ο Αγκιμπού Καμαρά δοκιμάστηκε σε ρόλο επιτελικού μέσου και αν βρίσκεται στην εντεκάδα, μάλλον θα έχει αυτόν τον ρόλο. Ο Σισέ θεωρείται πιο έτοιμος δίπλα στον Σωκράτη όσον αφορά τις θέσεις των στόπερ, σε σχέση με τον Μάρκοβιτς.

Ενώ ο Μπα είναι τιμωρημένος και ο Σεμέδο δεν υπολογίζεται για την συνέχεια της σεζόν 2020-21. Τέλος στα άκρα της άμυνας αναμένεται να βρεθούν οι Λαλά, Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο το δίδυμο, που δεν… σπάει, είναι των Εμβιλά, Καμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας: Η έκπληξη του Μαρτίνς στην δοκιμή της ενδεκάδας

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Cincinati Open

Exit mobile version