Ολυμπιακός - Στάριτζ

Γράφτηκε το όνομα του Στάριτζ για τον Ολυμπιακό, αλλά είναι μακριά...

Ολυμπιακός – Στάριτζ: Το όνομα του Ντάνιελ Στάριτζ γράφτηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά είναι μία περίπτωση αρκετά μακριά από τους Πειραιώτες. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση πρόκρισής του στους ομίλους του Champions League, αλλά τα δεδομένα δεν θα αλλάξουν τόσο.

Τι εννοούμε…

Ο Ντάνιελ Στάριτζ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος στην Ελλάδα θα ερχόταν με ένα συμβόλαιο το οποίο θα κόστιζε 5 εκατομμύρια ευρώ! Ο ίδιος θέλει 3 εκατομμύρια, οπότε στον Ολυμπιακό θα κόστιζε 5!

Πολλά λεφτά…

Σίγουρα είναι ένας παίκτης ο οποίος θα έκανε «μπαμ» στην Ευρώπη αν ερχόταν στην Ελλάδα, αλλά μιλάμε για πολλά λεφτά. Είναι χρήματα τα οποία στην Ελλάδα δεν τα βρίσκουν οι ποδοσφαιριστές του εξωτερικού. Επίσης ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε να κάνει μία τέτοια κίνηση και να ανοίξει τόσο τη ψαλίδα στο ρόστερ του, όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Μεταξύ των υπόλοιπων παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Τα τετ α τετ του Μαρτίνς

Το όνομα του Στάριτζ είχε «παίξει» για τους Πειραιώτες πριν καιρό, σχεδόν στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά δεν είχε γίνει καμία κίνηση.

Από εκεί και πέρα, μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος τα τελευταία 24ωρα εμφανιζόταν κοντά στην Τραμπζονσπόρ. Και ήδη είναι στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Τούρκους.

Ολυμπιακός – Στάριτζ

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.