ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Ευρωπαϊκή λίστα ο Καφού αντί του Σα

Ανακατατάξεις έφερε στην Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού ο τραυματισμός στου Ζοσέ Σα, που αποδυναμώνει την ομάδα κάτω από τα γκολπόστ. Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αλλάξει τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και τη θέση του θα πάρει ο Καφού. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τα μέγιστα εφόσον επιλεγεί, με τους «ερυθρόλευκους» να κυνηγούν...

Ολυμπιακός: Στην Ευρωπαϊκή λίστα ο Καφού αντί του Σα
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ανακατατάξεις έφερε στην Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού ο τραυματισμός στου Ζοσέ Σα, που αποδυναμώνει την ομάδα κάτω από τα γκολπόστ.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αλλάξει τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και τη θέση του θα πάρει ο Καφού.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τα μέγιστα εφόσον επιλεγεί, με τους «ερυθρόλευκους» να κυνηγούν ακόμα μία επική πρόκριση στο Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Ντόμινο κάτω από τα γκολπόστ

Από ‘κει και πέρα, ο Χασάν θα αντικαταστήσει τον τραυματία Σουντανί, ενώ κανονικά μένουν οι Τοροσίδης, Λοβέρα εκτός κι αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να κάνει και άλλη αλλαγή, παίρνοντας και τον Μπρούνο.

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από τους: Αλέν, Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Καφού, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Λοβέρα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Exit mobile version