ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα σχέδια Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Άρη

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήταν ξεκάθαρος στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά θέλει να ξεκινήσει τους Χολέμπας, Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός πάει σε μια δυνατή αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δύο σχέδια στο μυαλό του για την ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Το θέμα με τον Ματέους Ρέις και ο Μπιόρκαν

Το σίγουρο είναι πως θέλει να ξεκινήσει τους Ελ Αραμπί, Χολέμπας. Αμφότεροι είναι έτοιμοι να γυρίσουν στην δράση.

Ο Χολέμπας, όπως φαίνεται θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κάτι που σημαίνει πως ο Ραφίνια θα μετακινηθεί στην φυσική του θέση. Πάντως για τον Βραζιλιάνο όλα θα κριθούν λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς. Δεν αποκλείεται να μπει ο Ντρέγκερ, αντί του έμπειρου άσου.

Οι Σεμέδο, Σισέ θα αποτελέσουν το δίδυμο στα στόπερ ενώ ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ.

Με βάση και τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, επικρατέστερο είναι το σχήμα 4-3-3. Δηλαδή τριάδα στα χαφ. Οι Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης αναμένεται να παίξουν ξανά μαζί.

Βέβαια δεν έχει «κλειδώσει», αφού και ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ωστόσο οι επιστροφές των Χολέμπας, Ελ Αραμπί του δίνουν το δικαίωμα να γυρίσει στο αγαπημένο του 4-3-3. Παρά το γεγονός πως ο Μαροκινός μπόμπερ πέρασε την μικρή περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Σε αυτή την περίπτωση ο Φορτούνης αναμένεται να παίξει στα άκρα με ειδικό ρόλο να συγκλίνει πιο πολύ κοντά στον Ελ Αραμπί.

Ο Μασούρας είναι πιθανό να ξεκινήσει αριστερά. Ωστόσο δεν αποκλείεται και το 4-2-3-1, που αλλάζει τα δεδομένα. Με τον Μπουχαλάκη να μένει εκτός και τον Λοβέρα να παίρνει θέση στα άκρα!

Exit mobile version