ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Γκάρι Ροντρίγκες από τη Φενέρμπαχτσε – Τελικές επαφές με Αλ Ιτιχάντ

Η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε για τον Γκάρι Ροντρίγκες είναι οριστική. Το συμβόλαιο του Γκάρι Ροντρίγκες με τους Τούρκους αναμένεται να λυθεί άμεσα και ο Αφρικανός εξτρέμ να πάρει τον δρόμο προς Πειραιά! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις με την Αλ Ιτιχάντ ακόμα και για μεταγραφή του ταχυδυναμικού άσου, ο οποίος δεσμεύεται...

Ο Ολυμπιακός θα κάνει ξανά κινήσεις στην μεταγραφική αγορά για εξτρέμ με τον Γκάρι Ροντρίγκες να είναι στην λίστα, ενώ υπάρχει και ο Ρις Νέλσον.
Ο Ολυμπιακός θα κάνει ξανά κινήσεις στην μεταγραφική αγορά για εξτρέμ με τον Γκάρι Ροντρίγκες να είναι στην λίστα, ενώ υπάρχει και ο Ρις Νέλσον.
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε για τον Γκάρι Ροντρίγκες είναι οριστική.

Το συμβόλαιο του Γκάρι Ροντρίγκες με τους Τούρκους αναμένεται να λυθεί άμεσα και ο Αφρικανός εξτρέμ να πάρει τον δρόμο προς Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις με την Αλ Ιτιχάντ ακόμα και για μεταγραφή του ταχυδυναμικού άσου, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τους Σαουδάραβες.

Στα σενάρια της απόκτησης του Γκάρι Ροντρίγκες από τον πρωταθλητή Ελλάδας υπάρχει και το καθεστώς δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφή έχει πάρει τον τελικό της δρόμο και ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ αναμένεται να ενταχθεί στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Exit mobile version