Ο Ολυμπιακός συναντά προβλήματα για το θέμα του Χοακίν Πικέρες καθώς η Παλμέιρας έκανε ρελάνς και μάλλον κερδίζει την κούρσα της απόκτησης του.

Η Παλμέιρας έκανε καλύτερη πρόταση στην Πενιαρόλ, από αυτή που έκανε ο Ολυμπιακός και δείχνει να προηγείται στην κούρσα, σε τέτοιο βαθμό που ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της.

Ο Ολυμπιακός συναντά προβλήματα για το θέμα του Χοακίν Πικέρες καθώς η Παλμέιρας έκανε ρελάνς και μάλλον κερδίζει την κούρσα της απόκτησης του.

Με βάση τα όσα βγαίνουν από την Βραζιλία και την Ουρουγουάη, η Παλμέιρας φέρεται να έκανε πρόταση 3.8 εκατ. δολαρίων. Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει την δική του πρόταση, που έφτασε το 1.5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο το ιδιοκτησιακό καθεστώς του 22χρονου αριστερού μπακ είναι ιδιαίτερο. Οι Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ, Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο έχουν από 25%. Ένα 30% έχει η Πενιαρόλ. Και το άλλο 20% ανήκει στον παίκτη και τον μάνατζερ του.

Την τελευταία ώρα οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως η Παλμέιρας κατέθεσε μια μεγάλη πρόταση. Με τα 3.8 εκατ. δολάρια να ικανοποιούν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Γιατί θα πάρουν περισσότερα χρήματα. Για παράδειγμα η Πενιαρόλ θα πάρει περίπου 1 εκατ. δολάρια.

Οι δύο ομάδες επιβεβαιώνουν πως είναι σε διαπραγματεύσεις. Κι όλα αυτά ενώ μόλις την Πέμπτη η Παλμέιρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζόρζε. Τον αριστερό μπακ που ήταν στην Μονακό. Τον πήρε ελεύθερο με την Μονακό να κρατάει το 50% των δικαιωμάτων του. Αλλά προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και θέλει ένα μήνα ακόμα για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Η Παλμέιρας είναι έτοιμη να πουλήσει τον βασικό της αριστερό μπακ, τον Ουρουγουανό Ματίας Βίνια, στην Ρόμα. Και αναμένεται να πάρει ένα μεγάλο ποσό. Πάνω από 7 εκατ. ευρώ. Μέρος από αυτό φαίνεται να θέλει να το δώσει για τον Χοακίν Πικέρες.

Όπως επιμένουν να λένε στην Βραζιλία οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει και απομένουν λεπτομέρειες.

Η κίνηση που έκανε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του τα είχε βρει με την πλευρά του Χοακίν Πικέρες. Με τον 22χρονο άσο να ήθελε να παίξει στην Ευρώπη. Η πρόταση, όμως, που έκανε στην Πενιαρόλ δεν ικανοποίησε. Γιατί υπήρχαν και άλλοι δύο σύλλογοι που θα πάρουν χρήματα.

Τώρα το θέμα είναι αν θα επιχειρήσει να κάνει μια τελευταία κίνηση. Αν και όπως λένε στην Ουρουγουάη, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο από Πειραιά. Στην παρούσα φάση. Και ο Πικέρες οδεύει προς την Παλμέιρας.

Διαβάστε επίσης

Ξάνθη: Θέλει Μπέλιτς από Ολυμπιακό!

Κορονοϊός: 2.472 τα νέα κρούσματα, 133 οι διασωληνωμένοι