ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Την Τετάρτη σε Αρκαλοχώρι, Καστέλι η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας

ο Ολυμπιακός θα παραδώσει την Τετάρτη στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι την βοήθεια που είχε κάνει γνωστή και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ολυμπιακός: Την Τετάρτη σε Αρκαλοχώρι, Καστέλι η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας

Ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης του Βαγγέλης Μαρινάκης έκαναν γνωστό πως θα βοηθήσουν το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι.

Η ανθρωπιστική βοήθεια έχει να κάνει με αίθουσες σχολείων, γραφεία και άλλα που είναι σημαντικά για την καθημερινότητα των δύο περιοχών.

Την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Κρήτη η ανθρωπιστική βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως έγινε γνωστό.

Συγκεκριμένα το πλοίο που θα μεταφέρει 28 σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC θα βρίσκεται το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Μετά θα αναχωρήσει αμέσως για το Επαγγελματικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου όπου θα δωριθούν δύο σχολικές αίθουσες. Από την προηγούμενη μέρα, θα έχουν φτάσει ακόμα δύο σχολικές αίθουσες οι οποίες θα έχουν συναρμολογηθεί.

Επίσης αίθουσες θα πάνε και στο 1ο κ 2ο Δημοτικό Σχολείο τα οποία συστεγάζονται. Σε όλα τα σχολεία, θα μοιραστούν μπάλες και προστατευτικές μάσκες.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, Βασίλης Βασιλειάδης.

Μαζί βρίσκεται και ομάδα εθελοντών που θα βοηθήσει όπου χρειαστεί για την συγκεκριμένη ανθρωπιστική βοήθεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Την Τετάρτη σε Αρκαλοχώρι, Καστέλι η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!