ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Αυτά είπε ο Βασιλειάδης στον Μπαταγιάννη»

Η διευκρίνιση των «ερυθρόλευκων» για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με θέμα την αποχή των διαιτητών της Super League.
Ολυμπιακός: «Αυτά είπε ο Βασιλειάδης στον Μπαταγιάννη»

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Παρασκευής (4/1), με αντικείμενο συζήτησης την αποχή των διαιτητών από το Πρωτάθλημα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προσέγγισε τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, και φέρεται να του είπε: «Έχουν γίνει τόσα και εσύ τόσο καιρό δεν έχεις βγεις να πεις τίποτα. Τι να πεις και εσύ, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είσαι».

Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε ως «fake news» τα όσα γράφτηκαν, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως και η πλευρά Βασιλειάδη διαψεύδει ότι ειπώθηκε τέτοιο πράγμα στην κουβέντα για την επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο.

Σύμφωνα με τους Πειραιώτες, ο Βασιλειάδης είπε στον Μπαταγιάννη: «Τι να πεις και εσύ, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είσαι, και ο πρόεδρός σου μας κάνει αντιπολίτευση». Αυτή η ατάκα ειπώθηκε όχι στη συζήτηση για την υπόθεση Τζήλου, αλλά όταν ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης ανέλυσε την απόδοση των διαιτητών και είπε ότι για να μειωθεί η κριτική πρέπει να μειωθούν και τα λάθη που κάνουν οι ρέφερι στους αγώνες. Ήταν, δηλαδή, σε άλλο εντελώς σημείο της κουβέντας.

Πάντως, είναι ακόμα μία προκλητική επίθεση κυβερνητικού στελέχους εις βάρος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: «Αυτά είπε ο Βασιλειάδης στον Μπαταγιάννη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.