Ο Αργεντινός που έχει και Ισπανικό διαβατήριο έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του στους ανθρώπους των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός έχει να λύσει ένα ακόμα θέμα αναφορικά με τα εξτρέμ του. Αυτό έχει να κάνει με τον Ματίας Ναουέλ που κάνει σκέψεις αποχώρησης.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό στους «ερυθρόλευκους» πως ο 22χρονος εξτρέμ δεν είναι και στα καλύτερα του. Αυτό έχει να κάνει και με κάποια πράγματα που δεν αφορούν το ποδόσφαιρο!

Οι άνθρωποι που είναι μαζί του και ειδικά η γυναίκα του πιέζουν για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ισπανία, με αφορμή και δύο περιστατικά που τους σημάδεψαν.

Ο Ολυμπιακός είναι ενήμερος εδώ και καιρό για τις προθέσεις του Ναουέλ. Μάλιστα και ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία του.

Ο Ναουέλ έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την εύρεση ομάδας στην Ισπανία. Το θέμα είναι να έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό.

Γιατί ο Αργεντινός με το ισπανικό διαβατήριο έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ολυμπιακός, μετά και από αυτή την εξέλιξη ψάχνει πιο έντονα στην αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα παίζει στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

Οι Ντιόγκο Γκονσάλβες και Ζιλ Ντίας, που είναι δανεικοί στη Νότιγχαμ, από Μπενφίκα και Μονακό αντίστοιχα είναι ψηλά στη λίστα.

Σε κάθε περίπτωση οι Πειραιώτες προετοιμάζονται για όλες τις καταστάσεις και με τη σύμφωνη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένουν τις εξελίξεις και με τα άλλα εξτρέμ, που είναι να φύγουν πριν πάρουν τις οριστικές αποφάσεις.