Ο 22χρονος μέσος της Τσάβες ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» αναφέρουν στην Πορτογαλία, ενώ φλερτάρει έντονα με την Κρουζ Αζούλ

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα τις… κεραίες του ανοικτές στην Πορτογαλία. Μια αγορά που την γνωρίζει καλά, ενώ είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς, που μπορεί να βρει παίκτες λαβράκια. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Στέφεν Εουστάκιο. Πρόκειται για τον 22χρονο αμυντικό μέσος της Τσάβες, που έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις.

Το όνομα του Εουστάκιο έχει ακουστεί πολλές φορές για τον Ολυμπιακό. Και επανήλθε στο προσκήνιο. Νέα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέτουν πως ο Ολυμπιακός κρατάει ζεστό το ενδιαφέρον. Πάντως κάποια άλλα έλεγαν για πρόταση της Κρουζ Αζούλ και πως είναι προχωρημένο το θέμα.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός, η Κρουζ Αζούλ, αλλά και οι Σπόρτινγκ, Μονακό έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 22χρονο μέσο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ρήτρα είναι στα 10 εκατ. ευρώ που ανεβάζει τον πήχη της δυσκολίας. Σίγουρα οι αναφορές δεν έχουν αν κάνουν με «σπάσιμο» της ρήτρας, αλλά επαφές για αγορά με πολύ μικρότερο ποσό.

Σε κάθε περίπτωση για ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρει σε μια πολύ καλή αλλά και συνάμα ακριβή περίπτωση.

Στο κόλπο υπάρχουν ομάδες που δεν το έχουν σε τίποτα να σπάσουν ακόμα και την ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του με την Τσάβες.

Από την άλλη πλευρά ο Εουστάκιο είναι χαφ και ο Ολυμπιακός, στην παρούσα φάση είναι γεμάτος. Εκτός κι αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση για τον Καμαρά και αποχωρήσει.