ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Χασάν κερδίζει την κούρσα παραμονής

Ο Αιγύπτιος επιθετικός αναμένεται να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και μετά τον Ιανουάριο

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε στην επίθεση με την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο. Υπάρχουν όμως 4 επιθετικοί στο ρόστερ και ένας θα φύγει. Όπως φαίνεται αυτός δεν θα είναι ο Αχμέντ Χασάν, αφού προηγείται στην κούρσα της παραμονής.

Ο 25χρονος επιθετικός, στο πρώτο μισό της σεζόν έχασε πολλά παιχνίδια. Ο τελευταίος του τραυματισμός είχε να κάνει με τον μηνίσκο του αριστερού του ποδιού. Μπορεί να είναι έτοιμος να γυρίσει στην δράση, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε πολλές σκέψεις αναφορικά με την παραμονή του.

Ο λόγος έγινε για τους δύο τραυματισμούς του Χασάν, που τον άφησαν εκτός και από κρίσιμα παιχνίδια.

Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, που τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού έχουν συνεργαστεί στην Πορτογαλία, είναι στους υποστηρικτές του.

Άλλωστε η απόκτηση του ήταν προσωπική του επιθυμία. Επίσης ο διεθνής επιθετικός διαθέτει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους τρεις.

Είναι ιδανικός στο να παίξει με παρτενέρ στην επίθεση, κάτι που κάνει συχνά ο Ολυμπιακός, στα παιχνίδια που δυσκολεύεται.

Όλα αυτά δείχνουν πως προηγείται στην κούρσα της παραμονής, έναντι του Δημήτρη Μάνου. Ο Έλληνας επιθετικός φέρεται να είναι πιο κοντά στην έξοδο.

Μάλιστα ο Πανιώνιος είναι ένας πιθανός προορισμός. Εφόσον η ομάδα της Νέας Σμύρνης καταφέρει να αποκτήσει άδεια συμμετοχής και αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών.

Ολυμπιακός: Ο αποχαιρετισμός του Σολδάνο στην Ουνιόν

Ας ρωτήσει κάποιος τον Πάβλοβιτς…

Exit mobile version