ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Πορτογαλία για Ερνάνι

Σκάουτ των «ερυθρόλευκων» στο Μποαβίστα-Πόρτο.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ, αλλά και σέντερ φορ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ένας από τους παίκτες, που φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα είναι και ο Ερνάνι.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» και στο παρελθόν δεν έχει βρει και φέτος χρόνο συμμετοχής στην Πόρτο, ενώ διανύει και την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Σκάουτ του Ολυμπιακού βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (2/12) στο παιχνίδι της Πόρτο με την Μποαβίστα και παρακολούθησε τον αγώνα. Για… καλή του τύχη ο Ερνάνι μπήκε αλλαγή στο ματς και χάρισε μεγάλη νίκη στους «Δράκους» με γκολ στο 95’ (0-1).

Ο Ερνάνι σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, μόλις, στην 4η συμμετοχή του φέτος.

Ο Ολυμπιακός τον έχει στη λίστα του

Στο σημερινό φύλλο (3/12) του Sportime υπάρχει, μάλιστα, σχετική αναφορά πως ο Ερνάνι είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, που τσεκάρονται από τους «ερυθρόλευκους» για τη θέση του εξτρέμ.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, τον αγώνα Μποαβίστα-Πόρτο παρακολούθησαν σκάουτ και από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως οι Τσέλσι, Σεβίλλη, Ρεν, Λιλ, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ολυμπιακός: Κίνηση για να μείνει ο Σα!

Ολυμπιακός: Δεν κουνιέται κανένας εκτός του…

Exit mobile version