ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Παίρνει Μεριά ο Ολυμπιακός»

Τα ΜΜΕ της Τυνησίας αναφέρουν πως οι Πειραιώτες κατέθεσαν επίσημη πρόταση για τον 25χρονο στόπερ της Σφαξιέν, τονίζοντας πως θα γίνει αποδεκτή.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το όνομα του Γιασίν Μεριά παίζει εδώ και ώρες στην Τυνησία αναφορικά με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα η ιστοσελίδα arrakmia.com αναφέρει πως οι Πειραιώτες κατέθεσαν, την Τετάρτη (11/7), επίσημη πρόταση στη Σπορτίφ Σφαξιέν, που αναμένεται να γίνει αποδεκτή.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, με τη Σφαξιέν να έχει και ποσοστό μεταπώλησης, χωρίς να γίνει γνωστό, ποιο είναι αυτό.

Ο Ολυμπιακός, εδώ και καιρό, είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Γιασίν Μεριά. Τον παρακολούθησε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ωστόσο, ο σύλλογος είχε αφήσει πίσω τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ μόλις την Τετάρτη (11/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόντερικ Μιράντα.

Στο ενδεχόμενο της απόκτησης και του Μεριά, τότε ο αριθμός των στόπερ, θα φτάσει στους εφτά. Σίγουρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις, με τους Ευαγγέλου και Νικολάου να είναι περισσότερο επίφοβοι. Υπάρχει και ο Μπιόρν Ένγκελς, ο οποίος εδώ και καιρό ψάχνει να βρει ομάδα στην Αγγλία.

Ανυπομονεί ο Μιράντα: «Να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα» (pics)

Επίσημο: ερυθρόλευκος ο Μιράντα

Exit mobile version