ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντος: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Κύπρο»

Επιτυχημένο το Camp της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Κύπρο, τι δήλωσε ο Τάσος Πάντος.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23-24 Ιουνίου στη Λάρνακα, το Camp της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, υπό την επίβλεψη των προπονητών Τάσου Πάντου, Τάσου Θέου και Σωκράτη Κοψαχείλη.

Το Camp διοργάνωσαν οι Σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο και συμμετείχαν 80 επίλεκτα παιδιά γεννημένα από το 2006 έως το 2011.

Οι προπονητές της Ακαδημίας διαπίστωσαν ξανά ότι η Κύπρος έχει πολύ ταλέντο και πολλά από τα παιδιά αυτά θα έρθουν στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη για δοκιμαστικά.

Ενδεικτικά είναι τα λόγια του προπονητή της Ακαδημίας, Τάσου Πάντου: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έρχομαι στην Κύπρο και έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο των ποδοσφαιριστών. Υπάρχει πολύ ταλέντο, το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί. Για ακόμα μία φορά διαπιστώσαμε ότι στην Κύπρο οι Σχολές μας κάνουν εξαιρετική δουλειά και για αυτό το λόγο υπάρχει εμπιστοσύνη από γονείς και παιδιά. Αυτό που είπα στα παιδιά αυτά και θέλω να το πω και στους γονείς, είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, να μην ακούν τίποτα πέρα από τους προπονητές τους. Έτσι θα φτάσουν στο στόχο τους».

Ο επικεφαλής των Σχολών του Ολυμπιακού στην Κύπρο, Μάριος Κουδελλής, είπε: «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό Πειραιώς που είναι πάντα δίπλα μας. Μας ευχαριστούν τα καλά λόγια των προπονητών που ήρθαν από την Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και είναι για εμάς παρακαταθήκη για να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Ακολουθούμε πιστά το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και θέλουμε να δημιουργούμε καλούς παίκτες, αλλά και χαρακτήρες. Οι προπονητές εντόπισαν πολλούς ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι και θα προσκληθούν για προπονήσεις στο Ρέντη».

Οι Σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο συνεχίζουν να δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο και να παρέχουν τα πάντα στα παιδιά που τις εμπιστεύονται.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ