ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρίσκο α λα Κορμπεράν ο Ολυμπιακός με Φαριόλι! Δεν, λένε οι περισσότεροι

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι μπήκε στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού αλλά εδώ μιλάμε για ρίσκο επιπέδου Κορμπεράν.

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι μπήκε στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού αλλά εδώ μιλάμε για ρίσκο επιπέδου Κορμπεράν. Ολο το ρεπορτάζ από το Sportime.
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Φραντσέσκο Φαριόλι λοιπόν.  Από το πουθενά εμφανίστηκε για την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Ιταλός προπονητής, πρώην των Αλάνιασπορ και Καραγκιουμρούκ. Ηλικία 34 ετών. Θα μπορούσε δηλαδή να παίζει μπάλα.

Με το που βγήκε το όνομά του, άρχισε να φοριέται πολύ πως ήταν και βοηθός του Ντε Ζέρμπι σε Μπενεντέτο και Σασουόλο.

Ο Ντε Ζέρμπι είναι πολύ της μόδας φέτος γιατί η Μπράιτον πάει να βγει Ευρώπη από την Premier League και εκτός των άλλων παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Βέβαια, ήρθε το πρόσφατο 1-5 από την Εβέρτον να ταράξει τα νερά αρνητικά αλλά γενικά ο Ιταλός προπονητής είναι στα πάνω του.

Είχε πάει καλά και με την Σαχτάρ Ντόνετσκ αλλά έφυγε από το ουκρανικό κλαμπ λόγω του πολέμου.

Ο Φαριόλι λοιπόν ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στο τιμ του. Δεν ήταν άμεσος ασίσταντ. Στη φούρια ορισμένων να βγει ως next big thing επειδή βρέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού λέγονται και υπερβολές. Όπως πάντα δηλαδή.

Επίσης εδώ βλέπουμε την ανακολουθία του Ολυμπιακού όσον αφορά το θέμα προπονητή. Πρώτος στόχος ο Ρεμπρόφ για τον οποίο το Sportime επιβεβαιώθηκε, προσπαθεί για Γκαρσία, έφερε τον Σρέντερ, ήθελε πολύ τον Γκατούζο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ρίσκο α λα Κορμπεράν ο Ολυμπιακός με Φαριόλι! Δεν, λένε οι περισσότεροι

Βαράει δηλαδή παντού ο Ολυμπιακός και όπου κάτσει. Έτσι φαίνεται στην στήλη. Το τελικό αποτέλεσμα θα τα δείξει όλα.

Επίσης, ο Φαρνιόλι ναι ok πήγε καλά στην Τουρκία αλλά τι σημαίνει αυτό; Ίδιες είναι οι απαιτήσεις στην Αλάνιασπορ και την Καραγκιουμρούκ και ίδιες στον Ολυμπιακό; Ίδιο το βάρος;

Ο Ολυμπιακός χάνει ένα ματς και πέφτει το σύμπαν. Πολλώ δε τώρα που έχασε το πρωτάθλημα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δείχνουν να είναι και 1-2-3 βήματα πιο μπροστά σε σχεδιασμό και κορμό.

Η υπόθεση θυμίζει έντονα τον Κορμπεράν που είναι καλός προπονητής και φαίνεται τώρα με την πορεία στην Τσάμπιονσιπ αλλά δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση με τους πρώην πρωταθλητές Ελλάδας.

Μέγα ρίσκο θα ήταν/είναι ο Φαρνιόλι. Αν και από ότι μαθαίνει η στήλη, αλλού βλέπει ο Ολυμπιακός και ο Ιταλός δεν είναι καν Νο2 ή Νο3 στη λίστα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Exit mobile version