ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέψη πρόωρης ανανέωσης με Βούκοβιτς

Το Sportime της Παρασκευής (28/12) αποκαλύπτει το πλάνο του Ολυμπιακού για την άμυνα. Υπάρχει σενάριο για πρόωρη ανανέωση με τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Θετικά μηνύματα από τις πρώτες επαφές, ενδεχομένως να υπάρξει συμφωνία μέσα στον Μάρτιο.

Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το Sportime της Παρασκευής (28/12)αποκαλύπτει το πλάνο του Ολυμπιακού για την άμυνα. Βασικός κορμός του σχεδιασμού της επόμενης μέρας είναι η πρόωρη ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάγκος Βούκοβιτς. Θετικά μηνύματα από τις πρώτες επαφές, ενδεχομένως να υπάρξει συμφωνία μέσα στον Μάρτιο.

Σε σχέση με την περυσινή σεζόν έχουν αλλάξει δύο βασικά πράγματα στην αμυντική γραμμή. Ο Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια και ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο τελευταίος είναι που έχει… εκτοξεύσει την αξία του Παπίς Σισέ. Ο τελευταίος είναι που… κουβαλά και την υπόλοιπη τριάδα. Ομάρ, Σισέ, Κούτρης ήταν και πέρυσι στο ρόστερ. Έπαιζαν, κανονικά. Ο Σέρβος όμως, όχι. Στο πρώτο μισό δεν πάτησε χορτάρι, στο δεύτερο ήταν στη Βερόνα.

Διόλου τυχαίο πως η εικόνα άλλαξε μαζί του. Σαν να ήταν το κομμάτι που έλειπε.
Οσον αφορά τον Πορτογάλο γκολκίπερ, ήδη ο Ολυμπιακός δουλεύει τη ρήτρα του και την αγορά του. Αρκεί να πέσουν κάπως οι απαιτήσεις της Πόρτο. Μόνο που δεν έχει μείνει εκεί. Πάει και για το επόμενο βήμα. Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βούκοβιτς.

Η σύνδεση με Σισέ

Υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος για να συμβεί αυτό και εξηγούμαστε.
Ο Παπίς Σισέ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σπουδαίων συλλόγων του εξωτερικού. Ηδη, οι Πειραιώτες με τις απορρίψεις σε προτάσεις (αρκετά υψηλές) δείχνουν στην αγορά που περίπου πρέπει να κινηθεί για να αποκτήσει τον 23χρονο Σενεγαλέζο. Αν δεν αποχωρήσει τώρα (το πιο πιθανό), θα αποχωρήσει το καλοκαίρι (το πιθανότερο). Σίγουρα πάντως θα αποχωρήσει.

Με τον Βούκοβιτς δίπλα του, απόκτησε αυτοπεποίθηση, σταθερότητα και ρόλο ο Σισέ. Παίρνει τον παίκτη, όχι το βάθος. Ακολουθεί τη γραμμή, παίζοντας σωστά το οφσάιντ, εξελίσσεται και θα αποτελέσει μια εξαιρετική πώληση για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα οι «κόκκινοι» ετοιμάζουν ήδη την επόμενη μέρα, αφού θα έρθει ο Ουσεΐν Μπα. Αυτός θα αποτελέσει τι επόμενο project πώλησης. Αρκεί να μείνει ο Βούκοβιτς και να δείξει και σε εκείνον τα «ερυθρόλευκα» αμυντικά κατατόπια.

Διαβάστε περισσότερα στο Sportime που κυκλοφορεί. 

Exit mobile version