ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκρτελ: Άρχισαν να αποδέχονται το τέλος (;)

Συζητούν τι θα γίνει αν φύγει ο Σλοβάκος...

Σκρτελ: Άρχισαν να αποδέχονται το τέλος (;)
Σκρτελ: Άρχισαν να αποδέχονται το τέλος (;)
Συντάκτης: Δημήτρης Μαργωμένος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ανοιχτό παραμένει το μέλλον του Μαρτίν Σκρτελ, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα στις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Η Φενέρμπαχτσε του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης, ενώ από εκεί και πέρα τον θέλει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ρέιντζερς.

Ο έμπειρος Σλοβάκος αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Φενέρ, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του.

Βέβαια όσο αργεί και ο Σκρτελ να απαντήσει, τόσο απομακρύνεται η περίπτωσή του και για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που η ομάδα του Πειραιά θέλει να κλείνει ένα-ένα τα θέματα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της.

Από την πλευρά τους οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι η Ρέιντζερς εκτός από τα χρήματα που του προσφέρει, έχει και το δέλεαρ του Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος είναι προπονητής της ομάδας και έχει υπάρξει στο παρελθόν συμπαίκτης με τον Σκρτελ στη Λίβερπουλ.

Αν φύγει ο Σκρτελ…

Όσον αφορά την περίπτωση της Φενέρμπαχτσε, ο Σκρτελ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει περάσει καλά στην Τουρκία και δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αλλά από την άλλη η Φενέρ δεν του δίνει και τα χρήματα που ψάχνει ο ίδιος, καθώς ζητάει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Για αυτό και οι Τούρκοι, όπως φαίνεται, έχουν αρχίσει να αποδέχονται σιγά-σιγά το τέλος του Σκρτελ από τη Φενέρ, αφού συζητούν το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει και ποιες κινήσεις θα πρέπει να κάνει η ομάδα.

Ήδη η Φενέρμπαχτσε ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό και πλέον τονίζουν πως σε περίπτωση που ο Σκρτελ δεν μείνει, τότε θα πρέπει να κοιτάξει να αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας.

Βέβαια, όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του για την απόκτηση του 34χρονου Σλοβάκου ποδοσφαιριστή. Υπάρχει η Ρέιντζερς, ενώ δεν αποκλείεται όσο περνούν οι ημέρες να προκύψει και κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος για τον παίκτη και να κάνει την κίνησή της για να τον αποκτήσει.

Exit mobile version