Τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το επιβλητικό 5-0 επί της Μποτοσάνι.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με το εντυπωσιακό 5-0 την Μποτοσάνι στο Σβατς και ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός πως η ομάδα του πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος. 

«Βελτιώθηκε η ομάδα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι. Μου άρεσαν οι αμυντικές μας καλύψεις και, γενικότερα, η αμυντική μας λειτουργία, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είδα μία ομάδα πιο καλά οργανωμένη στην άμυνα και κάτι τέτοιο θέλω να παρουσιάσω στον Ολυμπιακό. Παρότι σκοράραμε πολλά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, κρατάω το πρώτο μέρος και την άμυνα που είχαμε» δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος ρωτήθηκε και για το πολύ καλό πρέσινγκ που άσκησε η ομάδα στην Μποτοσάνι, λέγοντας:

«Πιέσαμε μπροστά, στοιχείο που πάντα θέλω να έχουμε. Πρέπει να πιέζουμε. Οσο πιο ψηλά πιέζουμε, τόσο περισσότερες φορές θα κερδίζουμε την μπάλα. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Εάν θέλουμε να είμαστε ηγέτες, πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε έτσι. Η πίεση είναι κάτι που θέλω για τον Ολυμπιακό».

Τέλος, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό για την προετοιμασία στο Ζέεφελντ, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε: «Δουλέψαμε σκληρά εδώ και, νομίζω, πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

*Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει την Πέμπτη (5/7) στην Αθήνα.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο