ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα δεχτεί «κούρεμα» στις αποδοχές του για να μείνει στον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος;

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα πρέπει να δεχθεί μείωση για μείνει στον Ολυμπιακό.

Θα δεχτεί «κούρεμα» στις αποδοχές του για να μείνει στον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός ξέρει πως ο όποιος χειρισμός πρέπει να είναι λεπτός. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί «κεφάλαιο» για τον σύλλογο.

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, αλλά και ο ίδιος κλείνει τα 35 χρόνια ζωής. Μια αναπροσαρμογή στις αποδοχές είναι απαραίτητη.

Όταν λέμε αναπροσαρμογή, ασφαλώς και μιλάμε για ένα «κούρεμα» στις αποδοχές σε σχέση με όσα αμείβεται ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, και πάλι ο σεβασμός προς τον ποδοσφαιριστή και την προσωπικότητα  του Σωκράτη είναι τέτοιος που το θέμα απαιτεί λεπτότητα.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η πρόταση που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός

Ας δούμε, λοιπόν, την περίπτωση του Σωκράτη από την αρχή της στον Ολυμπιακό. O Βασίλης Τοροσίδης τον είχε φάει και εκείνος το πράξη. Επέστρεψε μία ώρα αρχύτερα στην Ελλάδα και τη Super League 1 για χάρη του Ολυμπιακού.

Το ψωμί του εδώ και 2 χρόνια το ΄χει βγάλει και με το παραπάνω. Δεν είναι μόνο παίκτης, αλλά και leader στα αποδυτήρια.

«Δάσκαλος» στο coaching για τον (εκάστοτε) Ντόι και ο παίκτης που ξέρει να μιλάει όταν χρειάζεται. Πλέον, όμως, έφθασε η ώρα του ταμείου. Τα χρήματα επίσης (τα τωρινά) πολλά.

Οι πρωταθλητές δεν έχουν βγάλει κιχ για την επόμενη μέρα. Αλήθεια, πως θα φαινόταν στον Sokratis το plus ένα με 50% μείωση;

Exit mobile version