Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η αποστολή του Ολυμπιακού θα τύχει θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο του Μονάχου από οπαδούς της ομάδας.

Το πρωί της Δευτέρας (25/6, 08:30), η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί αεροπορικώς για το Μόναχο και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Είναι η στιγμή που περιμένει κάθε χρόνο ο σύνδεσμος της Θύρας 7 Μονάχου, τα μέλη του οποίου υποδέχονται πάντα την αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο της βαυαρικής πόλης.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως από την Παρασκευή (22/6) η Θύρα 7 Μονάχου, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, έχει ανακοινώσει πως θα δώσει το «παρών» για μία ακόμα χρονιά στο αεροδρόμιο του Μονάχου προκειμένου να υποδεχθεί τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Συγκεκριμένα, το μήνυμα είναι το εξής: «Τη Δευτέρα 25.06 έρχεται η αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο Μονάχου. Ο Σύνδεσμος θα είναι εκεί από τις 10:00 (σ.σ.: 11 ώρα Ελλάδας) για να καλωσορίσει την ομάδα».

Φυσικά, το ραντεβού θα ανανεωθεί και στο Ζέεφελντ, καθώς τα μέλη της Θύρας 7 Μονάχου, αλλά και φίλαθλοι του Ολυμπιακού που ζουν γενικότερα στη Γερμανία πηγαίνουν με συνέπεια στο αυστριακό χωριό για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Κάτι που δεν έχουν τη δυνατότητα να πράττουν συχνά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

*Η φωτογραφία είναι από την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο Μόναχο, τον Ιούλιο του 2015.