ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θύρα 7: Το λευκό τριαντάφυλλο που άφησε ο Μαρινάκης στη μνήμη των θυμάτων

Ένα λευκό τριαντάφυλλο εναπόθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο μνημείο των θυμάτων για την Θύρα 7.

Ένα λευκό τριαντάφυλλο εναπόθεσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης το Σάββάτο (5/2) στο μνημείο των θυμάτων για την Θύρα 7.
Ένα λευκό τριαντάφυλλο εναπόθεσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης το Σάββάτο (5/2) στο μνημείο των θυμάτων για την Θύρα 7.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πλησιάζει η ημερομηνία για την επέτειο από την τραγωδία που σημειώθηκε στη Θύρα -7 στις 8 Φεβρουαρίου με θλιβερό απολογισμό 21 νεκρούς και 54 τραυματίες στο περιθώριο του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Έτσι σήμερα Σάββατο (5/2) ο διοικητικής ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και τίμησε τη μνήμη αυτών των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα.

Επιπλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλοντας να τιμήσει και αυτή τη Θύρα 7 πραγματοποίησε επίσης το Σάββατο την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του Μουσείου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βεβαίως λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί η αιμοδοσία έγινε με ραντεβού και η συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη, που δημιουργήθηκε λίστα αναμονής.

Η ετήσια αιμοδοσία στην μνήμη των θυμάτων της «Θύρας 7» έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά.

Θύρα 7: Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο μνημείο

 

Exit mobile version