ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

To… φυσάει και δεν κρυώνει ο Ζάχαβι: «Νιώθω σκ@τ@, τραγικό που πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο φινάλε»

Ο Ισραηλινός φορ έκανε τα... πάντα προκειμένου να δώσει την πρόκριση στην Αϊντχόφεν κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως τα τέσσερα γκολ του δεν αρκούσαν.

Ο Ζάχαβι έκανε τα... πάντα προκειμένου να δώσει την πρόκριση στην Αϊντχόφεν κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως τα τέσσερα γκολ του δεν αρκούσαν.
Ο Ζάχαβι έκανε τα... πάντα προκειμένου να δώσει την πρόκριση στην Αϊντχόφεν κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως τα τέσσερα γκολ του δεν αρκούσαν.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ζάχαβι έκανε τα… πάντα προκειμένου να δώσει την πρόκριση στην Αϊντχόφεν κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως τα τέσσερα γκολ του δεν αρκούσαν.

O Εράν Ζαάχαβι σε δηλώσεις που έκανε, παραδέχθηκε πως νιώθει απαίσια μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, καθώς όπως εξήγησε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Αϊντχόφεν νόμιζαν πως είχαν προκριθεί.

«Νιώθω σκ@@@. Είναι απίστευτο που δεν περάσαμε στον επόμενο γύρο και ότι σκόραραν λίγο πριν την λήξη και πανηγύρισαν στο γήπεδο μας. Τραγικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρονος άσος.

«Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς και δεν το κάναμε. Το 2-0 ήταν αρκετό για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Αν κάνεις όμως ένα λάθος σε αυτό το επίπεδο θα τιμωρηθείς, όπως και έγινε», πρόσθεσε ο Ζάχαβι

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι χαρούμενος. Δείξαμε ωστόσο πως μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε πως ο Ολυμπιακός προήλθε από τη φάση των ομίλων του Champions League. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Όταν βλέπεις πόσο χαρούμενοι είναι που προκρίθηκαν, καταλαβαίνεις πόσο τους δυσκολέψαμε», κατέληξε ο Ζάχαβι.

Exit mobile version