Βαγγέλη Μαρινάκη

Έκανε λόγο για «προδοσία» και «απύθμενο πολιτικό θράσος και μίσος»...

Σκληρό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη ενόψει των εκλογών της Κυριακής, κάνοντας προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα. Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, στα social media:

«Σήμερα, οι Έλληνες οφείλουμε να τιμήσουμε το ύψιστο δικαίωμά μας ως πολίτες. Παίρνουμε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια μας και επιλέγουμε το μέλλον των παιδιών μας. Γι’ αυτό και κανείς δεν πρέπει να λείψει από το σημερινό κάλεσμα της Δημοκρατίας. Η χώρα μας εισέρχεται από αύριο σε μια νέα εποχή οριστικής ρήξης με το ψέμα, τη φαυλότητα, τον επικίνδυνο λαϊκισμό, την προδοσία, το ξεπούλημα της πατρίδας, τους ευτελισμούς των θεσμών, τα σκάνδαλα, το απύθμενο πολιτικό θράσος και μίσος, την κυριαρχία του μικροκομματικού συμφέροντος και της ιδεολογίας της παραμονής στην καρέκλα με οποιοδήποτε κόστος. Γι’ αυτή τη νοσηρή κατάσταση, ευθύνεται ξεκάθαρα η απερχόμενη κυβέρνηση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενορχήστρωσε και εκτέλεσε μαζί με τους συνεργάτες του, το σχέδιο για την απόλυτη απαξίωση των θυσιών του Ελληνικού λαού, των δημοκρατικών μας παραδόσεων, καθώς και των διαχρονικών ηθών και ιδανικών μας».

«Χωρίς τα ψεύτικα, μεγάλα λόγια που χάνονται την επόμενη των εκλογών»

Πιο ώριμοι πια από ποτέ, μαθημένοι από τα λάθη του παρελθόντος αλλά και συνειδητοποιημένοι για τα αληθινά διλήμματα αυτών των εκλογών και όχι τα ψευδεπίγραφα που ακούμε όλο αυτό το διάστημα, καλούμαστε ενωμένοι να βαδίσουμε στον δρόμο της δημιουργίας και της υπευθυνότητας. Να κοιτάξουμε λοιπόν ο ένας τον άλλο στα μάτια και αφήνοντας στην άκρη τις διχαστικές λογικές που προσπάθησαν να μας επιβάλουν, να αναζητήσουμε και πάλι τις κοινές μας αξίες και να φτιάξουμε εμείς την μοίρα που μας αξίζει. Χωρίς τα ψεύτικα, μεγάλα λόγια που χάνονται την επόμενη των εκλογών και όχι για τους πολλούς ή τους λίγους, αλλά για όλους τους Έλληνες.

Καλώ λοιπόν τους χιλιάδες φίλους στον Πειραιά μας και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τους οποίους έχουμε δώσει τόσους νικηφόρους αγώνες μαζί, αλλά και τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά, να είναι μαζικά παρόντες στις αυριανές κάλπες, προκειμένου να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, σταθερότητας, ασφάλειας και προκοπής. Για την Ελλάδα της περηφάνιας, της λεβεντιάς και του φιλότιμου, αλλά και για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της εργασίας και της ανταμοιβής των κόπων και των θυσιών των ανθρώπων της», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στα social media