ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: Σκληρή απάντηση σε ΠΑΟΚ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν άφησε έτσι τα όσα έγιναν από πλευράς ΠΑΟΚ κι έστειλε μια σκληρή απάντηση, δείχνοντας και την ενόχληση του. Παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνονται να εκτοξεύουν ύβρεις στον Ολυμπιακό. Κάτι που δεν άφησε αναπάντητο ο Ματιέ Βαλμπουενά, που έστειλε μια σκληρή απάντηση. «Κάποιοι μιλούν πολύ, αλλά η νίκη...
Βαλμπουενά: Σκληρή απάντηση σε ΠΑΟΚ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν άφησε έτσι τα όσα έγιναν από πλευράς ΠΑΟΚ κι έστειλε μια σκληρή απάντηση, δείχνοντας και την ενόχληση του.

Παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνονται να εκτοξεύουν ύβρεις στον Ολυμπιακό. Κάτι που δεν άφησε αναπάντητο ο Ματιέ Βαλμπουενά, που έστειλε μια σκληρή απάντηση.

«Κάποιοι μιλούν πολύ, αλλά η νίκη θέλει ταπεινότητα. Η νίκη θέλει σκληρή δουλειά και σεβασμό. Ήδη αποδείξαμε πολλά σε δύο χρόνια. Το καταλαβαίνουμε. Μόλις το… κάνατε και νιώθετε καλά, ε; Όμως να σέβεστε την ιστορία. Σας αφήσαμε τα ψίχουλα, ΠΑΟΚ. Ένα μικρό γεύμα και μοιάζει σαν να χορτάσατε ήδη», έγραψε ο Βαλμπουενά στο Instagram.

Ο Ολυμπιακός, από την μεριά του, έμεινε στην απονομή του τροπαίου στον ΠΑΟΚ. Οι Μαρτίνς, Καρεμπέ, Μοντέστο, Γαβαλάς έμειναν από σεβασμό και στον αντίπαλο.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.