ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούκοβιτς: «Είναι δικό μου το λάθος»

Ο Σέρβος στόπερ ανέλαβε την ευθύνη για το γκολ της ήττας από τον ΠΑΟΚ.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League κρίθηκε με το αυτογκόλ του Γιάγκος Βούκοβιτς και ο Σέρβος στόπερ ανέλαβε την ευθύνη του τέρματος που δέχθηκε η ομάδα του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δήλωσε στη μικτή ζώνη του φαληρικού γηπέδου: «Όλη η Ευρώπη είδε τι έγινε. Είχαμε 23 τελικές, οι 7 στο στόχο, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κανένα γκολ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το γκολ που δεχτήκαμε. Κάποιοι θα πουν πως έφταιγε ο Ανδρέας (σ.σ.: Γιαννιώτης), αλλά δεν συνέβη αυτό. Είναι καθαρά δικό μου το λάθος. Εγώ μπορεί να μην φαίνομαι όταν αποτελέσματα είναι θετικά, αλλά σήμερα (σ.σ.: χθες) φάνηκε ότι το λάθος ήταν δικό μου. Ο κόσμος πιστεύει σε εμάς. Η σεζόν είναι τεράστια, φυσικά και θα προσπαθούμε πάντα, και θα δείξουμε πως είμαστε δυνατοί».

Για τη στήριξη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο, είπε: «Ήταν απίστευτο. Έμειναν γιατί είδαν την αντίδρασή μας. Πώς παίξαμε, τις ευκαιρίες που κάναμε, απλά δεν είχαμε την τύχη».

Τέλος, για τη φάση του αυτογκόλ, συμπλήρωσε: «Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι το καλύτερο ήταν να διώξω την μπάλα γιατί δεν ήμουν μόνος και η μπάλα ήταν στη γραμμή. Προσπάθησα να τη διώξω με τη μία, ήταν απίστευτο».

Οι δηλώσεις του Γιάγκος Βούκοβιτς στο βίντεο του Olympiacos TV:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η γκέλα του Βούκοβιτς (pics)

Exit mobile version