ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οντουμπάτζο: Ευκαιρία τα ματς με ΑΕΚ να πείσει τον Αλμέιδα

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο είναι στα ραντάρ της ΑΕΚ. Αν ο 30χρονος δεξιός μπακ πείσει τον Αλμείδα, θα έχουμε εξελίξεις.

Οντουμπάτζο: Ευκαιρία τα ματς με ΑΕΚ να πείσει τον Αλμέιδα
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το ότι ο Μόουζες Οντουμπάτζο ενδιαφέρει την ΑΕΚ δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχουμε αναλύσει τα δεδομένα για τον παίκτη του Άρη και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Ο 30χρονος μπακ πρέπει να πείσει όμως τον Αλμέιδα…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όχι μία, αλλά δύο διαδοχικές αναμετρήσεις ΑΕΚ – Άρης έχει το καλεντάρι.

Πρώτα στην OPAP Arena και στη συνέχεια στο Κλεάνθης Βικελίδης. Γνωστό το γεγονός πως ο Μόουζες Οντουμπάτζο είναι στα ραντάρ της Ένωσης. Το ενδιαφέρον είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό. Πάμε παρακάτω λοιπόν.

Γενικώς, στη θέση του δεξιού μπακ η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα ψαχτεί. Διότι, ο Σιντιμπέ θα αποχωρήσει και δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με τον Λάζαρο Ρότα. Διότι, ο Έλληνας διεθνής έχει πέραση σε ομάδες του εξωτερικού. Οι ανεπίσημες κρούσεις έχουν γίνει ήδη και το καλοκαίρι μπορεί να έρθουν προτάσεις με πιο επίσημο τρόπο. Το κρατάμε.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο αμυντικός του Άρη είναι στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, αφού σίγουρα είναι από αυτούς που ξεχωρίζουν.

Με 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και με αρκετή εμπειρία, στα γήπεδα της Αγγλίας, έχει κάνει τη διαφορά φέτος.

Ωστόσο δε βρίσκεται ούτε ψηλά, ούτε χαμηλά στις προτιμήσεις. Αλλά από το να πάει σε δύο λύσεις χωρίς εμπειρία από τη Super League 1, ίσως κοιτάξουν και κάποιον από εντός των συνόρων.

Αν πείσει τον Ματίας Αλμείδα με την απόδοσή του σε αυτά τα δύο ματς, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να γίνει πιο ζεστό. Τα δεδομένα άλλωστε τα έχουμε αναλύσει για τη συγκεκριμένη περίπτωση κι άλλη φορά. Με δυο λόγια, ο Οντουμπάτζο έχει έξτρα κίνητρο σε αυτά τα μας.

Exit mobile version