ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί: Η αστυνομία απέτρεψε «ντου» σε σύνδεσμο του Άρη

Κουκουλοφόροι ετοιμάζονταν για επίθεση στην Νέα Ελβετία - Πέντε προσαγωγές
Οπαδοί: Η αστυνομία απέτρεψε «ντου» σε σύνδεσμο του Άρη

Την τελευταία στιγμή η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη σταμάτησε επίθεση που είχαν οργανώσει οπαδοί ομάδας σε σύνδεσμο του Άρη!

Σύμφωνα με το thestival.gr, περίπου 20 άτομα με κουκούλες, είχαν μαζευτεί σε σημείο στη Νέα Ελβετία και κρατούσαν λοστούς και άλλα αντικείμενα, με σκοπό να επιτεθούν στον σύνδεσμο του Άρη που βρίσκεται εκεί κοντά.

Άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία μόλις τους αντιλήφθηκε και τα περιπολικά έφτασαν άμεσα στο σημείο, με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να πετάξουν τα κράνη τους και να τρέχουν για να μη συλληφθούν.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφερε να πιάσει πέντε άτομα που προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο και προχώρησε στην προσαγωγή τους, ενώ λίγα μέτρα πιο πάνω έπιασε άλλα τρία άτομα, που επίσης προσπάθησαν να φύγουν με ένα ΙΧ. Σε έναν από αυτούς, άτομο 25 ετών, βρέθηκε σπρέι πιπεριού πάνω του και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπαδοί: Η αστυνομία απέτρεψε «ντου» σε σύνδεσμο του Άρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.