ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ! Δεν προχώρησε η πώληση του Παναιτωλικού – Αυτός είναι ο λόγος

Η καθυστέρηση της αγοράς του Παναιτωλικού από την οικογένειά Καμίνσκι έφερε και το οριστικό «ναυάγιο».

Η καθυστέρηση της αγοράς του Παναιτωλικού από την οικογένειά Καμίνσκι έφερε και το οριστικό «ναυάγιο». Μάθετε όλα τα νέα δεδομένα.
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναιτωλικός ήταν έτοιμος να αλλάξει χέρια. Κάποιες λεπτομέρειες είχαν απομείνει για να ολοκληρωθεί η πώληση στην οικογένεια Καμίνσκι, αλλά όλη αυτή η κωλυσιεργία στις διαδικασίες δεν ήταν τυχαία τελικά, μιας και επήλθε οριστικό «ναυάγιο». Τι συνέβη;

Η πρώτη ανακοίνωση από Παναιτωλικό για Καμίνσκι, ήταν πίσω στον μακρινό Δεκέμβριο. Μετά βαϊων και κλάδων η φαμίλια Καμίνσκι εμφανίστηκε στα μέρη μας για να επενδύσει στον χώρο του ποδοσφαίρου μέσω του Παναιτωλικού. Το επόμενο βήμα, η ανακοίνωση της ΕΕΑ για οριστική μεταβίβαση στα «χέρια» των Αμερικανών στα μέσα Φεβρουαρίου.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ! Δεν προχώρησε η πώληση του Παναιτωλικού – Αυτός είναι ο λόγος

Μάλιστα, το ίδιο team προεξάρχοντος του broker Γιώτη Παναγιώτου ηγήθηκε των 6 μεταγραφών του Ιανουαρίου. Πέρασε ο Μάρτιος και ακόμη πάπαλα! Ούτε φωνή ούτε ακρόαση ο Καμίνσκι στον Παναιτωλικό.

Ο Κωστούλας βαρέθηκε να περιμένει το transaction που αντιστοιχεί στο 85% των μετοχών του και η φαμίλια Καμίνσκι μπούχτισε, όπως ισχυρίζεται, να «σκάνε» συνεχώς είτε χρέη, είτε προβλήματα στην εκχώρηση του «Emileon»!

Το deal «τσάκισε» οριστικά και αμετάκλητα…  

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στo e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Exit mobile version