ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουάρντα: Βρήκε επιτέλους ομάδα – Έκπληξη η επιλογή του!

Εκεί θα παίζει του χρόνου ο Αμρ Ουάρντα.

Ουάρντα: Βρήκε επιτέλους ομάδα - Έκπληξη η επιλογή του!
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μέσα σε ένα καλοκαίρι βάλθηκε να ξεπεράσει ακόμη και τον εαυτό του! Ο Αμρ Ουάρντα έσπασε όλα τα κοντέρ. Οι ιστορίες που πρωταγωνίστησε ήταν απίθανες.

Τα περισσότερα κατορθώματά του πια είναι λίγο-πολύ γνωστά. Αρχικά πήγε σε ομάδα κι έφυγε αμέσως! Ο λόγος για τη Ράζα Καζαμπλάνκα, όπου έκατσε μόλις δώδεκα μέρες. Ακολούθησε η Δόξα Κατωκοπιάς και η απέλασή του από την Κύπρο! Σειρά πήρε η Εστεγκλάλ. Έπαθαν πλάκα και στον Ιράν μαζί του. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα έκανε.

Τελικά κυρίες και κύριοι ο Αμρ Ουάρντα θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο! Βρέθηκε ομάδα να του δώσει συμβόλαιο. Αυτή είναι η Φάρκο. Ο Αιγύπτιος από τη στιγμή που γύρισε στην πατρίδα του, αποφάσισε να παραμείνει εκεί. Η ανακοίνωση της μεταγραφής του έγινε. Μιλάμε για μία ομάδα που φιγουράρει στη μέση της βαθμολογίας στο τοπικό πρωτάθλημα. Στο τελευταίο ματς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Ζάμαλεκ, αλλά προηγουμένως μετρούσε τέσσερις ήττες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο που θα παίξει ο Ουάρντα στην Αίγυπτο. Μόνο σε επίπεδο ακαδημιών είχε αλλάξει ομάδες και στη συνέχεια τον έφερε στην Ελλάδα ο Παναιτωλικός. Ακολούθησαν ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, ΑΕΛ και Βόλος πριν πάει στην Κύπρο. Εκεί αγωνίστηκε τόσο με τη φανέλα της Ανόρθωσης όσο και με αυτή του Απόλλωνα Λεμεσού.

Exit mobile version