«Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Καρνέζης»

Ο ιταλικός Τύπος επιβεβαιώνει το Sportime για τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον Ολυμπιακό.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ορέστης Καρνέζης ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα προκειμένου να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» γάντια, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime.

Μάλιστα, την Τετάρτη (9/5), σημειώθηκε μία ακόμα επιβεβαίωση από την Ιταλία και την ιστοσελίδα «sportal.it».

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Ο Καρνέζης επιστρέφει σπίτι» και στο κείμενο τονίζεται πως η μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα από την Ουντινέζε στον Ολυμπιακό θα κοστίσει ενάμιση με δύο εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής: «Η εμπειρία του Ορέστη Καρνέζη με τη Γουότφορντ, μία αγγλική ομάδα που ελέγχεται από την οικογένεια Πότσο (σ.σ.: έχει στην ιδιοκτησία της τόσο την Ουντινέζε όσο και τη Γουότφορντ) και στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός από την Ουντινέζε, βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της. Για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ουντινέζε έως το καλοκαίρι του 2019, αναμένεται η επιστροφή του στο σπίτι: ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ύστερα από μία σεζόν όπου διακόπηκε το σερί με την κατάκτηση του ελληνικού Πρωταθλήματος. Ο Καρνέζης έχει δεχθεί, ήδη, την πρόταση. Η Ουντινέζε εκτιμάται πως θα λάβει ενάμιση με δύο εκατομμύρια ευρώ».

Exit mobile version