ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για «βόμβα» μεγατόνων η Παρί Σεν Ζερμέν – Εξωφρενικό ποσό για να αποκτήσει τον Χάαλαντ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται έτοιμη να βάλει… φωτιά στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Πάει για «βόμβα» μεγατόνων η Παρί Σεν Ζερμέν – Εξωφρενικό ποσό για να αποκτήσει τον Χάαλαντ!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έτοιμη να κάνει μία κίνηση που θα συζητιέται για πολλά χρόνια είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει αρχίσει να σχεδιάζω από τώρα την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Η απογοήτευση για τους πρωταθλητές Γαλλίας από τον αποκλεισμό του Champions League είναι πολύ μεγάλη, κάτι που οι διοικούντες θέλουν να διορθώσουν με κάθε τρόπο.

Για να το πετύχουμε αυτό λοιπόν έχουν θέσει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη και δείχνουν έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο μπαμ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τη «Sport», η Παρί Σεν Ζερμέν εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει και αυτή τον κορυφαίο επιθετικό αυτή τη στιγμή στον πλανήτη στο στόχαστρο της.

Μιλάμε φυσικά για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, για τον οποίο θέλει να δαπανήσει 200 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δελεάσει τη Μάντσεστερ Σίτι και να πάρει το πολυπόθητο «ναι».

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, του Κιλιάν Εμπαπέ και του Νεϊμάρ, να είναι αμφίβολο στην ομάδα θα χρειαστεί ένα πολύ μεγάλο όνομα για να τους αντικαταστήσει.

Φυσικά ο νορβηγός επιθετικός ζαλίζει με τα φετινά του νούμερα σε Premier League, Champions League για όλες τις άλλες διοργανώσεις έχοντας σε 34 συμμετοχές 33 γκολ και πέντε τελικές πάσες.

Exit mobile version